Lloret de Mar

Av. Vila de Blanes, 44
17310 Lloret de Mar, Girona

972 36 21 61

972 36 45 11

WhatsApp

El nostre horari és de DILLUNS a DIVENDRES de 9:00h a 20:00h
DISSABTE de 9:00h a 14:00h
(Dissabtes de JULIOL I AGOST de 9:00h a 20:00h)
sense cita prèvia.

Lloret de Mar


Oferim més de 30 especialitats mèdiques realitzades per experts reconeguts que garantiran la qualitat del servei i l’atenció personalitzada i adaptada a cada pacient.

Les nostres especialitats


Acupuntura

L’acupuntura és una tècnica que forma part de la medicina tradicional xinesa, i consisteix en la manipulació d’unes agulles i la seva inserció en punts concrets del cos, amb l’objectiu de curar o alleujar una malaltia i restablir el benestar total de la persona.

+ infoRESERVA CITA

Cirugia General
Especialitat que s’ocupa del diagnòstic i tractament de patologies que requereixen intervenció quirúrgica sigui programada sigui d’urgència, principalment d’abdomen i tòrax.
+ infoRESERVA CITA
Cardiologia

La Cardiologia és la part de la Medicina que copa el marc de treball situat al cor i en l’aparell vascular. La seva finalitat bàsica és l’estudi, diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties cardiovasculars.

El cardiòleg és el professional de la Medicina amb preparació específica per a assistir a pacients amb problemes cardiovasculars, ja sigui com a clínic, ja sigui com a tècnic especialitzat en procediments diagnòstics i terapèutics.

+ infoRESERVA CITA

Infermeria

La infermeria, com a part integral del sistema d’atenció de salut, abasta la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i les cures que es presten als qui pateixen malalties físiques, malalties mentals, i a les persones discapacitades de totes les edats, en tots els entorns d’atenció de salut i en altres àmbits de la comunitat.

Som l’únic centre amb servei d’infermeria i urgència durant els 365 dies de l’any de 9 a 21 hores sense cita prèvia.

+ infoRESERVA CITA

Ginecologia i Obstetrícia

La ginecologia i obstetrícia és una especialitat mèdica que s’especialitza a brindar atenció a les dones al llarg de la seva vida, inclòs l’embaràs i el part, a més brinden diagnòstics i tractaments per a malalties dels òrgans reproductors femenins.
Tractaments ginecològics més freqüents:
Síndrome de l’ovari poliquístic (SOP)
Esterilitat i infertilitat
Infeccions ginecològiques
Menopausa i climateri

Tractaments obstètrics més freqüents:
Cures de l’embaràs
Complicacions de part i cesària
Preeclàmpsia i eclàmpsia severa
Incompatibilitat Rh

+ infoRESERVA CITA

Medicina General

La Medicina General és el primer nivell d’atenció mèdica. La consulta està orientada a l’abordatge integral del pacient en el seu aspecte físic, mental i social.
Tasques metge generalista/metgessa generalista
Examinar al pacient per a determinar la naturalesa del trastorn o malaltia i registrar la informació mèdica del pacient en el seu historial mèdic. … Facilitar assistència general als pacients i prescriure i administrar tractaments, medicaments i altres remeis.

+ infoRESERVA CITA

Oftalmologia

És l’especialitat mèdica que estudia les malalties de l’ull i el seu tractament, inclòs el globus ocular, la seva musculatura, el sistema llagrimal i les parpelles.
L’oftalmòleg té tots els coneixements, habilitats i recursos necessaris per al diagnòstic, el tractament i la rehabilitació de les malalties de l’aparell de la visió.

+ infoRESERVA CITA

Pediatria

La Pediatria és l’especialitat mèdica que s’ocupa de l’estudi del creixement i el desenvolupament dels nens fins a l’adolescència, així com del tractament de les seves malalties

+ infoRESERVA CITA

Psiquiatria

La Psiquiatria és l’àrea de la medicina encarregada de la recerca i tractament de malalties mentals, identificar la procedència del mal que afecta el pacient i atacar-lo terapèuticament.

+ infoRESERVA CITA

Traumatologia

La traumatologia és la branca de la medicina que s’especialitza en els traumatismes i en les seves conseqüències, és a dir, les lesions que es produeixen en l’aparell locomotor.

+ infoRESERVA CITA

Radiologia convencional

La radiografia convencional implica l’ús de raigs X; a vegades s’utilitza la denominació “radiografia simple” per a distingir només l’ús de raigs X dels quals es combinen amb altres tècniques.
La radiografia és el mètode de formació d’imatges que està disponible amb major facilitat. Normalment, és el primer mètode indicat per a avaluar els membres, el tòrax i, a vegades, la columna vertebral i l’abdomen.

+ infoRESERVA CITA

Anàlisis Clínic

Les Anàlisis Clíniques contribueixen a l’estudi, prevenció, diagnòstic, seguiment i tractament de les malalties.

+ infoRESERVA CITA

Endocrinologia

És la branca de la medicina que s’especialitza en el diagnòstic i tractament de trastorns del sistema endocrí, que inclou les glàndules i òrgans que elaboren hormones. Entre aquests trastorns es troben: diabetis, infertilitat, problemes tiroidals, suprarenals i de la hipòfisi.

+ infoRESERVA CITA

Dermatologia

La dermatologia és l’especialitat de la medicina centrada en les malalties i en les funcions de la pell. En existir infinitat de malalties que afecten la pell, el grau d’especialització del professional té una rellevància molt important.

+ infoRESERVA CITA

Fisioteràpia i rehabilitació

La fisioteràpia és el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques, que mitjançant l’aplicació de medis físics, té com a finalitat la prevenció, curació i adaptació de totes aquelles persones que posseeixen algun tipus de discapacitat o disfunció sigui psicosomàtica, somàtica o orgànica; o a les quals desitgin mantenir un nivell adequat de salut.

+ infoRESERVA CITA

Medicina Esportiva

La medicina de l’esport és l’especialitat mèdica que estudia els efectes de l’exercici de l’esport i, en general, de l’activitat física, en l’organisme humà, des del punt de vista de la prevenció i tractament de les malalties i lesions.

+ infoRESERVA CITA

Medicina Interna

Medicina Interna és una especialitat mèdica que es dedica a l’atenció integral de l’adult malalt, enfocada al diagnòstic i el tractament no quirúrgic de les malalties que afecten els seus òrgans i sistemes interns, i a la seva prevenció

+ infoRESERVA CITA

Ortopèdia/BioMecánica

L’ortopèdia és l’especialitat mèdica que corregeix les malalties, malformacions i trastorns degeneratius dels ossos, les articulacions i el sistema múscul-esquelètic.

+ infoRESERVA CITA

Podologia

Part de la medicina que s’ocupa de la fisiologia i les malalties dels peus.

+ infoRESERVA CITA

Psicologia

La psicologia és una disciplina que té com a objectiu analitzar els rocesos mentals i del comportament dels éssers humans i les seves interaccions amb l’ambient físic i social.

+ infoRESERVA CITA

Urologia

Part de la medicina que estudia l’anatomia, la fisiologia i les malalties de l’aparell urinari i, en l’home, de l’aparell genital.

+ infoRESERVA CITA

Ecografies

És la tècnica d’exploració dels òrgans interns del cos que consisteix a registrar el ressò d’ones electromagnètiques o acústiques enviades cap al lloc que s’examina.

+ infoRESERVA CITA

Otorrino-Laringologia

Part de la medicina que s’ocupa de l’anatomia, la fisiologia i les malalties de l’oïda, el nas i la gola.
Aquesta branca de la medicina recull tot el relacionat amb les al·lèrgies, les amígdales, càncer de laringe o faringe, marejos i vertígens i la rinitis entre moltes altres malalties…

+ infoRESERVA CITA

CONTACTA’NS

Per a sol·licitar la teva cita en els nostre centre de Lloret de Mar o consultar-nos qualsevol dubte sobre els serveis o tractaments que oferim emplena el següent formulari amb les teves dades.

Responsable del Tractament: PALAMOS ALFAMEDIC, SL
Finalitats del Tractament: usarem les teves dades per a agendar alguna visita i atendre els teus dubtes, consultes i suggeriments.
Drets dels interessats: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament en web@grupalfamedic.com
Més informació: en la nostra política de privacitat