Girona

Institut Català de Serveis Mèdics

C/ Josep Mª Gironella, 11-13.
CP: 17005 – Girona

Tel: 972 40 00 04

Fax: 972 40 18 16

WhatsApp: 601 01 67 64

serveismedics@serveismedics.net

El nostre horari és de DILLUNS a DIUMENGE de 8:00h a 21:00h

Girona


Serveis mèdics és una empresa de professionals sanitaris que des de 1986 treballa en l’àmbit de l’atenció de la salut de les persones, oferint una atenció personalitzada i generadora de confiança que doni resposta als problemes dels seus pacients, amb els coneixements i les tècniques de diagnòstic i tractament de la medicina més avançada.

Serveis mèdics amb una organització orientada a la salut i el respecte a les persones amb una marcada voluntat preventiva, és sobretot, un projecte en què el valor principal recau en el metge de família, compartint la gestió clínica dels problemes de salut dels pacients amb els diferents especialistes.

CONTACTA’NS

Per a sol·licitar la teva cita en els nostre de centre de Girona o consultar-nos qualsevol dubte sobre els serveis o tractaments que oferim emplena el següent formulari amb les teves dades.

Responsable del Tractament: PALAMOS ALFAMEDIC, SL
Finalitats del Tractament: usarem les teves dades per a agendar alguna visita i atendre els teus dubtes, consultes i suggeriments.
Drets dels interessats: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament en web@grupalfamedic.com
Més informació: en la nostra política de privacitat